mandag 17. mai 2010

Hurra for 17. mai!

Så var den store dagen over, og vi overlevde vonde sko, ikke det helt fine været og unger med massivt sukkerkick i år også :)

På en måte var vi litt heldige oppi alt, for det regnte tross alt ikke. Vi hadde hengt frem regntøy til hele familien i går kveld, og var nesten sikre på at det ville bli behov for å bruke det idag. Og selv om det ikke var på ungene i det hele tatt i dag, var de bare bittelitt våte da vi kom hjem fra lekene på skolen til Tuva.


Tror ungene har hatt en flott dag i dag! Oliver bare elska flagget sitt. Han hadde fått et som var akkurat passe stort til han, og tror nesten ikke han slapp det da han skulle spise engang.. Elias var ikke "glad i landet sitt" som Tuva sa, da ho så han hadde det nedi bakken en gang :)

Alle tre fikk gått i tog, Tuva med klassen og guttene med barnehagen. Alle fikk de fiska i fiskedammen på skolen, de fikk snekra, kasta på blikkbokser og fikk selvsagt premier. Tja Oliver spikra kanskje ikke så mye. Men han storkoste seg med pølse og kake. Det virka rett og slett ikke som om de engang merka at vi voksne var sånn passe fornøyde med det overskya været :)

Sukkerkicket slo inn for fullt ved 5 tiden, og tror ikke noen av ungene satt i ro (ikke engang under kveldsmaten) og de spant helt til de var i seng kvart over syv. Det må forresten være ny rekord i leggetid. Ikke har jeg hørt et pip ovenfra siden de la seg heller, så de var nok slitne :)

Alt i alt har dette vært en flott 17. mai!! Håper alle dere andre også har hatt en fin dag! :)

4 kommentarer:

Hilde sa...

Så koselige bilder fra 17.mai! Ungene var kjempe fine!! Vi hadde en flott 17.mai feiring i går, på 16. i 34 grader ble bunaden for varm så det ble sommerkjole i år gitt! Vi gikk i tog, spiste pølser og kake og is, og ungene fisket, klatret/stablet bruskasser og var med på snekrekonkurranse! Mathias vant i gutteklassen med 3 slag for en spiker! Han vant et verktøysett, og kommer til å bli vaktmester heretter! Mari koste seg masse, og det var greit at det var så varmt, for da satt ho stille i vogna! Litt nye sko og gnagsår ble det på oss også, men er det ikke sånn det skal være? Hilse resten av gjengen! Sees til sommeren! Klemmer herfra

idareisertilmelbourne sa...

Kjempe koselig å se bilder og høre om 17 mai der hjemme!

Her ble det vel heller en laber feiring i år...får ta det igjen neste år!! :) Nå er det ikke lenge til vi sees! Gleder meg!! Hils alle sammen også må du gratulere Tuva med dagen en gang til!

Klemmer fra Ida:)

turid sa...

hei.så koselige bilder.kjempe søte begge to.tenker de fikkhilsen turid kost seg.

Unknown sa...

Høres ut som dere hadde en fin dag :) Koslig når ungene går i tog!! og fine bilder av de.