mandag 17. mai 2010

Tuva 7 år

På kristihimmelfart fikk vi feira Tuva Marie sin 7 års dag. Hun har egentlig bursdag den 15. og syns hvert år at dagen plutselig er der, midt oppi alle 17. mai forberedelsene.. :) Vi har klart å få alle våre unger rundt sånne vanskelige dager. Elias på sangthans og Oliver rett før jul. Men er koselig med bursdager uansett tid da. :) På torsdagen ble det feiring med nær familie og venner.

Klassen til Tuva er så stor, så vi slår sammen noen unger og tar storfeiring i midten av juni. Veldig greit egentlig, og da er det nok litt varmere vær, så vi kan være mye ute også.


 
Måtte få med et bilde av muffinsene.. De er det Tuva og Elias som har pynta helt alene. De syns det er så gøy å leke med mange forskjellige farger på melisen, og fant fram alt jeg hadde av kakepynt.. Det som ikke havna på muffinsene (og som dere ser, er de meget godt pyntet) havna i munnen eller på gulvet. Det var mildt sagt en liten ryddejobb etter gulla :) Men absolutt verdt det når man ser på resultatet :)
Tuva er så fryktelig glad i marshmallows, så måtte lage en marshmallowskake på dagen. Den ble veldig enkel, men hadde ikke noen god ånd over meg for å styre mer, (det enkle er ofte det beste) og jenta virka fornøyd.. så da er det ikke så galt :)

Ingen kommentarer: