søndag 11. desember 2011

3. søndag og bursdag


I dag har vi feira 3 års dagen til Oliver. Tenk at minsten snart er 3 år.. Tida flyr virkelig fort. Vi valgte å gjøre oss ferdig med feiring på en dag, så vi har feira med både barn og voksne i dag :)

Det var ikke vanskelig å velge hvilken kake vi skulle lage til denne dagen. Det ble en gjentagelse av Elias 3 års bursdag kake..


Oliver blåser lys for livet :)


Det ble selvfølgelig masse pakker. Og Oliver har en flink storebror, som gjerne hjelper å pakke opp..



Og tror du ikke det dukka opp en stor seng til den store gutten.


I barnebursdagen ble det servert pølser. Men siden vi skulle ha begge bursdagene på en dag, ble det mye styr å lage middag til de voksne. Jeg valgte derfor å lage litt enkel juletapas til de. Men tror ingen ble skuffa. Det var mye god julesmak på en ny måte.

Som f.eks pepperkaker med seterrømme og lammerull. Høres rart ut, men er veldig godt!! 


Flatbrød mer setterrømme og fenalår, med litt fersk timian på toppen, det kan ikke bli feil :)


På denne toasten er det smurt philadelphiaost, spekeskinke og en mix av: fiken, dadler, olje, balsamico, salt, pepper og fersk basilikum. Lukter sterkt av balsamicoeddik, men smaken er god :)


Og selvsagt må det være tacolefserull med forskjellig digg!! Deriblant en med philadelpiaost, julesylte og appelsin. Eller julerødbetsalat, lammerull og fersk timian. For sikkerhetsskyld lagde jeg også noen med philadelphiaost, spekeskinke, ruccola og paprika. Den er safe og god.


Det var en fornøyd gutt som la seg i den nye senga si ikveld :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Maten var nydelig :) Du er så flink :)
Og lysene som ungene har dekorert er sååå flotte.
Klæm fra mamma