søndag 14. november 2010

Farsdag

Vi har en veldig koselig, enkel tradisjon når det gjelder farsdag og morsdag. Jeg er veldig glad i å kjøpe og gi gaver, men av og til kan det bli litt mye.. Og helt enkelt, det er ikke så lett å kjøpe gaver til voksne som til barn.. :) Derfor har jeg tatt med meg min barndoms-tradisjon inn i får lille familie. Noen endringer er gjort, selvsagt, for å tilpasse det til oss, og for å gjøre det til vår egen tradisjon. Men gaven er den samme, helt enkelt, like gøy for ungene hver gang.. TWIST..

Hos oss blir den pakka inn og gitt til pappa (eller mamma, på morsdag) rett etter frokost. Vi åpner posen med en gang og heller den utover bordet. Alle ungene har sine favoritter. Oliver er ikke fylt 2 enda, så vi oppdaga først i dag hva som er hans favoritt. Heldigvis var det ikke samme som hverken Elias eller Tuva sin.


Både farfar og bestefar har fått hver sin pakke i dag, selvsagt også med twist. Vi var hos farfar på middag, så hans pose er nesten tom, men vi rakk ikke innom bestefar på dagtid idag. Var oppom med gaven hans etter leggetid. Men bestefar kjenner tradisjonen så godt, at han ville ikke engang pakke opp papiret før ungene kommer på besøk neste gang.. :)

Er det ikke rart hvordan en pose med twist kan være den absolutte perfekte gave.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, nå vet jo bestefar hva som er i gaven, (sa han) he he... :)
Klæm fra bestemor :)